Детско легло Kindy Plus 70/140 см | Kindy

Детско легло Kindy Plus 70/140 см

Продуктов номер: 11020170140

769 лв.

609 лв.

ОТСТЪПКА: 160 лв.

Добави втори артикул за безплатна доставка

Избери размер:

Доставка за 7 дни в цялата страна

Цена за доставка 9 лв.

Легло Kindy Plus за матрак 70/140 см

Детско легло Kindy е легло къщичка по метода Монтесори, което децата много харесват и приемат като свое индивидуално пространство тип скривалище, където с желание прекарват своето време.

  • Детско легло къщичка Монтесори стимулира физическото, емоционалното и социалното развитие на детето. Монтесори леглата развиват здравословни навици за сън и игра.
  • Детско легло къщичка Монтесори с марката Kindy е произведено изцяло от масивна висококачествена дървесина от Бук, използваната боя е на водна основа и е напълно безвредна за здравето.
  • Има възможност за поставяне на подматрачна рамка. Детско легло къщичка Kindy Plus се отличава с това, че основата на матрака е повдигната от пода на разстояние 8 см, което осигурява допълнителна изолация и възможност за почистване на пространството под леглото.
  • Детско легло Монтесори Kindy Plus 70/140 см е подходящо за матрак с размери 70/140 см. При двулицев матрак е необходимо поставяне на подматрачна рамка със същия размер.
  • Продуктът се доставя частично сглобен на модули и опакован в два пакета. В комплекта на продукта са включени всички необходими за сглобяването му свързващи елементи, монтажна схема, накрайник за винтоверт и ключ шестограм. Използването на винтоверт би улеснило монтажа, но не е задължително. Не са необходими специфични умения, а често монтажът на продукта се приема като забавна дейност за цялото семейство.

Произведено в България. Гаранция 2 години.

Габаритни размери на продукта:
Д: 148см; Ш: 78см; В: 164см.

Размери и тегло на пакетите:
Пакет 1: 145x50x10см; Тегло 15,5 кг
Пакет 2: 168х69х9см; Тегло 15,2 кг

Удобство и комфорт

Сигурни и лесни за достъп

Практичност, качество и естетика